Vi holder sommerferie

Første halvdel af året har været forrygende og vi har haft travlt! Vi har spredt vores budskab om arbejdglæde ved et foredrag eller en workshop i både Danmark og i udlandet, vi har afholdt årets brag af en konference om arbejdsglæde der i år for første gang var international og over to dage og havde deltagere fra 18 forskellige lande, og vores femte internationale Woohoo inc Academy havde 24 deltagere fra 15 forskellige lande. Det er intet mindre end fantastisk!

Vi udnytter den stille sommerperiode til at lade batterierne op igen, så vi kan tage fat på det der allerede nu ser ud til at blive et spændende og travlt efterår. Vi holder vores sommerferie lidt forskudt og er helt væk i uge 28 og 29 – imens passer vores glade callcenter hovedtelefonen.

Mens vi er væk kan du deltage i vores årlige sommerkonkurrence DM i Out of Office og hente masser af inspiration til arbejdsglæden på vores blog.

Hav en forrygende sommer – god ferie!

Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar