Fødselsdags-overraskelse

Uventet venlighed - balloner

Når vi gør noget positivt overraskende for hinanden – det vi kalder ‘uventet venlighed’ – bliver modtageren naturligvis glad. Men undersøgelser viser også, at vi også selv bliver gladere af at gøre andre glade. En rigtig win-win ;-) Så vi kan da kun opfordre til at gøre små ting i hverdagen for at gøre andre glade.

På billedet ovenfor kan du se et eksempel på uventet venlighed. Da økonomidirektøren hos A2 SEA i Fredericia mødte på job på hans 40-års fødselsdag var hele hans kontor var fyldt med balloner!! Han blev heldigvis glad, og så havde hans kolleger haft det super sjovt med selve forberedelserne :o)

Vi har lagt en lille video på vores facebook-side (www.facebook.com/arbejdsglaede). Her kan du se alle kollegerne der havde det rigtig sjovt med at pynte kontoret op med balloner. Og så er der også et klip med økonomidirektøren når han møder på job og bliver glædeligt overrasket.

Hvad har I gjort hos jer for at overraske en kollega eller en chef til hans/hendes fødselsdag? Skriv til os eller send gerne billeder og/eller video :o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar