2 fantastiske talere mere til Arbejdsglæde Live! 2013

Vi har solgt over 100 billetter på kun 14 dage til vores konference den 30. maj og det er der ikke noget at sige til, med de 8 fantastiske indlæg vi havde sat på programmet.

Nu har vi også fundet de sidste to fantastiske talere til vores arbejdsglædekonference, og vi er meget stolte af at kunne præsentere:

Mikael KamberMikael Kamber
Mikael Kamber er især kendt som nyhedsvært på TV2 News, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. I dag er Mikael vært på 19-nyhederne på TV2 og har lige udgivet bogen “Vi er bedst, når vi er glade”.

Mikael vil fortælle hvorfor glæde og succes hænger uløseligt sammen. Han vil vise hvordan glæde og positiv energi opstår og hvordan du får den til at smitte.

David Marquet
David MarquetDavid Marquet overtog i 1999 kommandoen på atomubåden Santa Fe, den dårligst performende ubåd i den amerikanske flåde. Ubåden var aldrig klar til tiden, den fejlede både på sine missioner og i sine sikerhedscheck og der var ingen arbejdsglæde og stolthed blandt de 135 besætningsmedlemmer.

David gik som ny kaptajn i gang med at gøre ubåden til en succes for på den måde skabe arbejdsglæde hos besætningen, men han opdagede hurtigt (og nærmest ved et uheld), at han var nødt til at gøre det lige modsat: Han gjorde sine folk glade og succesen fulgte. David har ikke tidligere talt i Danmark, og vi glæder os helt vildt til at præsentere hans historie.

Se hele programmet her – der er 10 spændende indlæg på dagen, som giver dig viden, redskaber og energi til at skabe mere arbejdsglæde og succes.

Alt det praktiske:
Tid: Torsdag den 30. maj 2013 kl. 9-16
Sted: Marketenderiet, Gl. Køge Landevej 22, 2500 København
Pris: Som noget helt nyt (og vi er MEGET spændte på, hvordan det kommer til at gå) kan du selv bestemme billetprisen.

Læs mere om konferencen her – Se hele programmet her – Klik her for at købe billetter.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar