Årets funktionær 2012

Årets Funktionær 2012Har du en rigtig god kollega, som du synes fortjener at blive belønnet for sin hjælpsomhed og sit engagement? En kollega, der er med til at gøre arbejdsdagen lidt mere munter , som er vellidt og respekteret? Vil du gøre lidt ekstra for din kollega ud over hverdagens små overraskelser? Så kan du indstille ham/hende til prisen for “Årets Funktionær 2012”.

Det er FRIE Funktionærer, der har indstiftet prisen “Årets Funktionær”, og den bliver uddelt for første gang i år den 26. september 2012. Prisen gives til en funktionær, der opfattes som en god kollega og en værdifuld medarbejder. “Årets Funktionær” skal være ansat som funktionær, men behøver ikke at være medlem af FRIE Funktionærer.

Alle medlemmer af FRIE Funktionærer kan indstille en kollega/medarbejder til “Årets Funktionær”. Når du indstiller din kollega til prisen “Årets Funktionær 2012”, skal du sammen med din kollegas chef lave en begrundet indstilling, der fortæller, hvorfor netop din kollega, ud fra kriterierne, skal være “Årets Funktionær 2012”. I kan godt være flere kolleger om at indstille en kollega. Alle, der indstiller, skal blot være medlemmer af FRIE Funktionærer – chefen behøver ikke være medlem.

Godt Gået!Så hvis du har en fantastisk kollega du sætter stor pris på, send din indstilling senest 2. juli 2012 kl. 12 – læs her hvordan du gør. Og hvis du ikke er medlem af FRIE Funktionærer eller din kollega ikke er funktionær, hvad så med at lave din egen nominering og pris til din kollega? Et af vores mandagstips kan give dig en ide til hvordan du kan bære dig ad.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

  1. i 2014-udgaven behøver man ikke være medlem af Frie Funktionærer for at indstille en kollega. Der er i øvrigt også præmier til ÅRets Funktionær i 2014 + lidt champagne, der kan deles med kollegaerne. Sidste frist hvis du vil tilmelde en kollega er d. 30. juni 2014. Læs mere på http://www.f-f.dk/aarets-funktionaer

Skriv en kommentar