YES! Jeg har lavet en fejl

Hvornår har du sidst lavet en fejl, og fået noget positivt ud af det? Jeg vil gerne fortælle om sidst jeg lavede en fejl.

I sidste uge var jeg hos en kunde for at holde arbejdsglædeforedrag og spille arbejdsglædepoker. Der var rigtig god stemning og jeg besluttede mig for at overraske en af deltagerne ved at gemme et kort (en joker) og den der fik jokeren ville så få en gave – vores bog “Arbejdsglæde på 6 uger”.
Jeg havde blandet kortene godt og fik delt 5 kort ud til hver. Ret hurtigt var der en fyr der råbte at han var den heldige – han havde jokeren!!! Vi klappede allesammen og han fik sin gave.

Det der så sker havde jeg ikke lige forventet. Ved et af bordene er der yderligere 7 personer der sidder med jokere på hånden, ikke bare én – men nogle af dem med både 2 og 3 jokere. Vildt pinligt!!!!!! Det viser sig at de jokere, som jeg havde sorteret fra i en fin bunke for sig selv, pludselig havde forputtet sig sammen med alle de andre kort – på meget mystisk vis :-)  Ups… det er da vist det man kan kalde at lave en fejl. Hvad gør man så? Jeg må jo tænke hurtigt. Kan jeg bortforklare? Skylde skylden på andre? Nej vel – der er kun én ting at gøre, nemlig at indrømme at jeg har lavet en fejl.
Vi giver alle 7 deltagere et stort bifald og jeg lover, at de naturligvis også får et eksemplar af vores bog “Arbejdsglæde på 6 uger”.

I dag var så dagen hvor jeg personligt tog ud og afleverede de 7 bøger hos kunden, naturligvis med en lille håndskrevet hilsen i bogen til hver enkelt.

Husk hvis du laver en fejl, så skal det fejres! Hvordan fejrer du dine fejl?

Relaterede artikler

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar