Mandagstip: Spørg til weekenden

Det at skabe arbejdsglæde er ikke altid en større videnskab. Mandagstippet er denne gang ganske enkelt – spørg til din kollegas weekend. Et “har du haft en god weekend?”. Hvis du synes svaret er lidt kort, kan du måske supplere med lidt opfølgende spørgsmål og fortælle om din weekend.

Hvorfor? De to primære faktorer der giver arbejdsglæde er resultater og relationer. Dette tip er klart relationsorienteret og måske kan de kombineres med en pause i løbet af dagen.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar