Spørgsmål til Arbejdsglæde Live! 2012 konferencen

Så er der kun en uge til vi holder konference om arbejdsglæde. Hvis du er en af de heldige, som har fået billet, så glæder vi os rigtig meget til at se dig.

Og vi vil også rigtig gerne høre fra dig.

Hvad vil du især gerne vide om arbejdsglæde? Hvad vil du rigtig gerne have ud af dagen? Har du nogle udfordringer på jobbet, som du gerne vil have, at vi tager op?

Skriv en kommentar her nedenfor og fortæl os, hvad du særligt gerne vil sætte fokus på – det er din chance til at påvirke indholdet af konferencen.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

3 kommentarer

 1. Jeg arbejder til daglig med kundeservice i et større firma. Vi arbejder hele tiden på, at sprede arbejdsglæde og pt. arbejder vi især på, at gøre det tydeligt for os selv som enhed, men også som individer, hvornår vi gør vores arbejde “godt nok”.
  Jeg kunne godt tænke mig, hvis der blev nævnt nogle konkrete metoder man kan bruge til at sprede arbejdsglæde for alle i en større afdeling.
  Vi er bedst til det visuelle, og har allerede på tale, at sætte en positivitets-tavle op i afdeling til ris og forhåbentlig mest ros. Men flere ideer er velkomne.

  Så nogle specifikke arbejdsredskaber til at sprede det gode budskab?

 2. Jeg arbejder i en IT-Informatik afdeling, hvor vi står for driften af et skadesystem. Vi har omlagt hele IT-afdelingen til scrum og rigtig mange af medarbejderne har mistet identiteten og arbejdsglæden i dagligdagen. Hvordan finder vi det gode humør frem igen efter større organisations ændringer, hvor mange føler sig overset som almindelig medarbejder.

 3. Jeg arbejder som konsulent i en halvoffentlig virksomhed – i et meget alsidigt job med mange forskellige opgaver. Når hjulene bare kører derudaf og der er masser af opgaver at løse i det daglige, så er det svært at få tid til at tænke over sin arbejdsglæde. Det kan være svært at dvæle ved det der gør en glad på arbejdet og som man lykkes med – for et nyt problem skal løses i samme øjeblik. Vil gerne have nogle gode fif til at få det indpasset i en travl hverdag…
  En anden problemstilling er, at man ikke er rigtig glad/lidt mellemfornøjet for sit arbejde/arbejdsplads – men at der ikke er så meget andet at søge og man har måske svært ved at vide helt præcist om det andet vil give mere arbejdsglæde. Er der noget man kan gøre for at blive mere glad for sin nuværende arbejdsplads. Er der nogle gode idder til hvordan man prøver andre jobs af – uden at miste sit eget?

Skriv en kommentar