Video: Slip kontrollen og skab bedre resultater

Mål medarbejdernes mentale sundhed
Billede fra rcphotostock, canva

Video: Slip kontrollen og skab bedre resultater

At slippe kontrollen på en atom-ubåd er nok ikke den mest indlysende strategi ubådskaptajnen kan arbejde efter. Men ikke desto mindre var det dét som David Marquet gjorde da han overtog kommandoen over atomubåden Santa Fe.

Fra dårligst til bedst

Da han overtog kommandoen tilbage i 1999, var Santa Fe den dårligst performende ubåd i den amerikanske flåde.

Ud over at der ikke kunne spores stolthed og arbejdsglæde blandt de 135 besætningsmedlemmer, var ubåden aldrig klar til tiden. Den fejlede i sine sikkerhedstjek og ikke mindst i sine missioner. Alt dét blev ændret.

På vores Arbejdsglæde Live! konference i 2016 talte David Marquet for anden gang og uddybede historien og fortalte hvordan ledere kan få mere indflydelse ved at udøve mindre kontrol.

Videoen er på engelsk og har både engelske og danske undertekster. Du kan slå underteksterne til, ved at klikke på tandhjulet i videoen.

David Marquet: Slip kontrollen og skab bedre resultater, Arbejdsglæde Live! 2016

Endnu flere videoer på Arbejdsglæde TV

Vores Arbejdsglæde TV kanal er flyttet til YouTube. Selvom kanalen er relativ ny dér, finder du tæt på 100 inspirerende videoer – alle relateret til emnet arbejdsglæde. Har du lyst til at hjælpe os med at dele kendskabet til Arbejdsglæde TV? Vi bliver meget glade for hver gang du deler, liker og abonnerer. :-)


Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar