31. marts 2022 er international sig-op-dag

31. marts 2023 er international sig-op dag

31. marts 2022 er international sig-op-dag

En international sig-op-dag? Hvorfor dog det? Nogle gange sker det at arbejdsglæden forsvinder. Så er det vigtigt at se på årsagen bag. Er arbejdsglæden forsvundet for en kort periode? Kan den komme tilbage med en indsats? Eller er det helt umuligt?

Nogle gange er den bedste løsning at sige op!

Alt for mange mennesker bliver alt for længe i jobs de ikke er glade for. Det kan ødelægge både arbejdsglæden, karrieren, privatlivet og helbredet.

Vi vil gerne hjælpe de mennesker der er groet fast i jobs, der ikke gør dem glade – så vi har derfor gjort 31. marts til International “Sig-Op-Dag” og lavet et website om det: InternationalQuitYourCrappyJobDay.com.

Her kan du bl.a. teste dig selv (og se om det er tid at sige op), få masser af inspiration og sidst men ikke mindst få tips til hvad du gør fremover – uanset om du beslutter dig for at blive eller for at stoppe.

Relaterede artikler:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar