Besøg i Go’ morgen Danmark

Arlette Bentzen i Go' Morgen Danmark TV2
Arlette Bentzen i Go' Morgen Danmark TV2

Besøg i Go’ morgen Danmark

I lørdags var jeg gæst i Go’ morgen Danmark på TV2. Jeg skulle som ekspert give gode råd til, hvordan man anerkender og roser hinanden på en måde, så modtageren hører det, husker det og mærker det helt ind under huden.

Nogle af mine pointer var at man skal være konkret når man roser. Det skal naturligvis det være oprigtigt og fortæl meget gerne hvad det betyder for DIG, teamet, virksomheden, kunden, borgeren, miljøet og lign.
Ros for resultatet, det meningsfulde fremskridt, indsatsen eller ros personen for at være hjælpsom, glædespredende mv.

Når vi får anerkendende feedback, ved vi at vi gør en forskel. Vi bliver stolte – og ved desuden hvad vi skal gøre mere af. Og sidst men ikke mindst, så skaber det en relation mellem mennesker.
Når du roser andre (som bliver glade) bliver du også selv glad. Det er simpelthen videnskabeligt bevist!

Mit sidste tip, i interviewet, var at vi skal blive bedre til at tage imod ros, huske at sige “tak”.

I det korte klip herunder, kan du se den ene vært (Steen Langeberg) rose medværten (Puk Elgård) – naturligvis med mine tips i baglommen :-) Det var virkelig skønt at se værterne så oprigtige, ja faktisk helt rørende.

Vi holder også foredrag om feedback – eller overvej at have temaet på som en del af en arbejdsglædeworkshop. Se mere her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar