Anmeldelse: 3 Gode Ting af Mikael Kamber

Anmeldelse: 3 Gode Ting af Mikael Kamber

Rating: 5 out of 5.

Hvis du gerne vil være gladere, så handler det ikke bare om at skaffe flere gode ting i dit liv – det handler mindst lige så meget om at være glad og taknemmelig for de gode ting du allerede har. Hvis ikke du kan være taknemmelig for de gode ting i dit liv, bliver du aldrig glad – for uanset hvor meget du har og hvor meget mere du får, er du aldrig glad for det.

Det handler Mikael Kambers nye bog “3 Gode Ting” om. Den dokumenterer hvorfor et positivt fokus er så vigtigt og hvordan man træne det i praksis. Den mest kendte metode er, at du dagligt tænker på 3 gode ting og forsøg og har vist at det giver et langvarigt løft i folks livsglæde.

Bogen er en fornøjelse at læse og indeholder både en introduktion til forskningen på feltet og masser af praktiske øvelser. Læs den!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar