Tillykke til Danmarks gladeste arbejdspladser

Stort tillykke til skal lyde til vores kunder som netop har vundet flotte placeringer ved Great Place To Work 2018.

Rådgivnings- og IT virksomheden Elbek og Vejrup fra Aarhus, er løbet med titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018, i kategorien mellemstore virksomheder. Vi ved at de gennem flere år har arbejdet frem mod dette øjeblik. I en pressemeddelelse udtaler direktør Niels Elbek: “Jeg er dybt taknemmelig, stolt og imponeret over den arbejdsplads , som mine gode kolleger har skabt. Denne pris er i høj grad deres fortjeneste”.

Elbek og Vejrup er endnu et eksempel på at arbejdsglæde og succes går hånd i hånd – også på bundlinjen. Her i oktober kunne de præsentere deres bedste resultat nogensinde, med rekordhøj omsætning og overskud.

To andre af vores fantastiske kunder følger tæt efter, AbbVie fik en flot tredjeplads og Middelfart Sparekasse en lige så flot fjerdeplads. Også et stort tillykke fra os til jer – det er velfortjent!!

I kategorien store virksomheder (over 500 ansatte) vandt endnu af vores kunder, DHL Express & Aviation, som naturligvis også skal have et kæmpe tillykke med sejren. I en pressemeddelelse udtaler HR direktør Pia Baagø Skat-Rørdam: “Det lyder måske banalt, men vi vil være et sted, hvor medarbejderne ikke blot indkasserer en hyre, men i stedet glæder sig til at gå på arbejde hver eneste dag med det mål at skabe gode resultater i et meningsfyldt og trygt fællesskab med kolleger og ledelse. Vi arbejder benhårdt med processen, derfor er det en fantastisk anerkendelse, vi nu har fået af Great Place to Work”.

I samme kategori fik Sparekassen Kronjylland (som også er en af vores glade kunder) en flot flot fjerdeplads. TILLYKKE!

Vi er super stolte af at samarbejde med så mange fantastiske virksomheder :-) Det giver os en masse arbejdsglæde at se at jeres arbejde bærer frugt.

Se hele listen fra Great Place To Work her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar