Julestemning i december – 10 idéer


Så nærmer vi os 1. december og det er oplagt at bruge december måned på at vedligeholde de gode relationer på jobbet. Hyg jer sammen væk fra de daglige rutiner.

Her lidt idéer I kan lade jer inspirere af:

1

Lad alle nævne deres yndlings julesang og lav en fælles playliste med jeres totalt yndlings julemusik

2

Aftal en dag hvor I sammen pynter op til jul på arbejdspladsen

3

Vær fælles om at lave julepynt til virksomhedens juletræ og pynt det sammen (sørg for lidt hyggesnacks til arbejdet)

4

Lav en turnusordning hvor I skiftes til at have lidt julebag med til afdelingen

5

Alle mødes én gang om ugen til fællessang (lav en liste med sange/salmer og stem om hvilke I vil synge)

6

Arranger luciaoptog (det er altid d. 13. december – i år er det en torsdag)

7

Skriv julekort til hinanden. Lav sedler med alles navne og træk et navn, som I hver især skriver et personligt julekort til.

8

Overrask teamet med gløgg og æbleskiver (særligt en idé for chefer/afdelingsledere/projektledere)

9

Hav en julesweater konkurrence (hvem har den flotteste/sjoveste/mest julede sweater?)

10

Sød nisseordning

Mere inspiration

Hvordan er juletiden der hvor du arbejder? Hvad har I tidligere gjort der gav arbejdsglæde i december? Eller hvad har i planlagt i år? Skriv en kommentar her nedenfor, vi vil så gerne have endnu flere gode juleidéer. Ha’ en hyggelig december :-)

Relaterede artikler

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

2 kommentarer

 1. I år har vi lavet en pakkekalender for hele afdelingen. Vi har alle haft en pakke (ca 50 kr.) med, som er samlet i et par store kurve, der står og pynter så fint. Hver dag trækkes der en seddel med navn på dagens heldige, der må vælge en pakke. Sedlen med navn er bundet fast på en guldkaramel, så den der trækker, også får lidt. Det giver spænding og hygge fra morgenstunden.

  Samtidig har et par kollegaer og mig selv en mission om, hver dag at have noget julet på – det er både julesweater, julekjole eller hårpynt. Det er fjollet, hyggeligt og giver smil fra kollegaerne.

  Og så har jeg i år indført en nisse, der i december måned skal sprede lidt juleglæde. Meningen er, at den skal gives videre til en kollega, som enten har været en god hjælp, fortalt en sjov historie eller noget helt andet. Nissen bliver så givet videre med en begrundelse og måske en lille julegodte.

  Og endelig er vi på et af kontorene i afdelingen gået totalt Gertrud Sand med julepynt i overflod. Kønt er det ikke, men det er SÅ hyggeligt og sjovt.

 2. Hej Sanne, Tusind tak for dit bidrag – det er vel nok en god idé. Har du billeder af jeres julekurve og sedler samt oppyntning af kontorerne som vi må dele her på bloggen og/eller på facebook?
  Glade decemberhilsner
  Arlette / Arbejdsglæde nu

Skriv en kommentar