Mandagstip: Ros chefen

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Ros chefen

Vi lægger ikke skjul på at vi synes ros/anerkendelse er fantastisk. Når nogen lægger mærke til, og påtaler det gode arbejde vi gør samt de gode kvaliteter vi har, så er det en kæmpe kilde til arbejdsglæde.

Og det samme gælder naturligvis også for cheferne. De bliver også glade for at høre hvad de gør godt – og når de ved hvad de gør godt, kan det hjælpe dem til at blive endnu bedre chefer. Så din mission i denne uge er at give din chef anerkendende feedback. Ganske enkelt: ros chefen.

Husk at anerkendende feedback skal være:

  1. Ægte – du skal mene det
  2. Konkret – sig hvad vedkommende gør som er godt
  3. Meningsfuld – fortæl hvad det betyder for dig/afdelingen/kunden/patienten/andre

Du kan anerkende på mange måder:

  • Under 4 øjne
  • Via email/sms
  • På et håndskrevet kort
  • Foran kollegerne, så de andre også hører det
  • Med tilhørende blomster/chokolade eller hvad du ved vil glæde din chef

Vælg den måde der passer bedst til dig, når du roser/anerkender din chef for noget konkret.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar