Jo Gudman: Sådan rekrutterer I med glæde

Jo Gudman: Sådan rekrutterer I med glæde

Jo Gudman Rasmussen: Rekruttering med glæde

En af de centrale forudsætninger for at skabe en glad arbejdsplads er, at vi ansætter de rigtige mennesker – og holder de forkerte ude.

Det handler om at finde nye kolleger med de rigtige kompetencer, men det handler lige så meget om at finde nogen med den rette personlighed, som kommer til at passe ind i den kultur I gerne vil skabe.

Og det gør de fleste danske virksomheder ikke specielt godt. Ansættelse er ofte noget der foregår i huj og hast og det lykkes ikke altid at afklare om der er det rette kulturfit.

Samtidigt er selve ansættelsesprocessen sjældent noget folk glæder sig til – hverken ansøgerne eller dem der står for rekrutteringen. Det gør jo heller ikke resultatet bedre.

I dette fantastiske indlæg fra vores Arbejdsglæde konference i 2016 fortæller Jo Gudman Rasmussen hvad der skal til, for at I kan rekruttere med glæde.

Se flere videoer fra vores Arbejdsglædekonference i 2016 her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar