Mandagstip: Hold pauser

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Hold pauser

Pauser er utrolig værdifulde. Problemet kan være at mange af os har så travlt, at vi føler vi ikke har tid til at holde en pause. Man der er rigtig god mening i at holde pauser i løbet af arbejdsdagen.

Sandheden er nærmere at du ikke har tid til ikke at holde pauser. Mange undersøgelser viser, at hvis du holder pauser, arbejder du mere effektivt, kreativt og er generelt mere produktiv.

Pauser på jobbet er også en god lejlighed til at skabe og vedligeholde relationerne til kollegerne. Det passer perfekt ind i vores model som siger at arbejdsglæde kommer af resultater og relationer. En måde arbejdgivere kan opfordre til at der bliver hold pauser kan være områder på arbejdspladsen, hvor de ansatte kan være sammen mere uformelt, som kaffehjørner og sofakroge.

Pauser er utrolig værdifulde. Får du holdt pauser sammen med kollegerne? Det er din opgave i denne uge. Tag nogle kaffepauser eller frokostpauser – meget gerne sammen med dine kolleger, hvor I ikke snakker om arbejde.


Vores mandagstips er forholdsvis simple ting, du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan du endda gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv gerne en kommentar herunder og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar