Hvad er arbejdsglæde?

Hvad er arbejdsglæde?

Arbejdsglæde er et meget velkendt begreb her i Danmark, og begrebet – ligesom hygge – er ved at sprede sig mere og mere til udlandet. Det kan vi også i den grad mærke med den øgede efterspørgsel på foredrag og workshops i udlandet.

Men hvordan kan man egentlig nemt forklare hvad arbejdsglæde er? Vi fik for nogle år siden lavet en animationsvideo på engelsk om ordet, som du kan se på whattheheckisarbejdsglaede.com.

Hjælp os med at sprede budskabet om arbejdsglæde til så mange som muligt. Mange har allerede delt linket og videoen med kolleger og venner via facebook, twitter, Google+, Linkedin, email – tusind tak!

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar