Mandagstip: Bed om hjælp

Mandagstip

Vi danskere er ikke meget for at bede om hjælp. Vi har en opfattelse af at vi alle bør være selvstændige, stærke og uafhængige. Men sandheden er at hvis vi bliver gode til at hjælpe hinanden på jobbet så går alting meget lettere.

Og din mission i denne uge er at bede om hjælp til et eller andet.

Husk at:

1

Det skal være noget du har brug for hjælp til – og ikke bare for sjov

2

Du kan spørge en kollega, din leder, nogen i en anden afdeling, osv.

3

Du kan bede om hjælp til en opgave, eller du kan bede om råd og vejledning, osv.

Ikke alene er det skønt at få hjælp af andre; man kan sågar gøre folk glade ved at bede dem om hjælp. Det viser at de kan gøre en forskel og at der er brug for dem.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

  1. Faldt lige over dit råd og det har uden tvivl hjulpet mig på jobbet. For det første kan jeg komme igennem udfordringer langt hurtigere og for det andet føler mine kollegaer at de er vigtige for mig.

Skriv en kommentar