Sommerferie i Arbejdsglædeshoppen

ArbejdsglædeshoppenSommerferien står for døren og det betyder også afslapning og ferie til os. Vi plejer at ekspedere bestillinger i Arbejdsglædeshoppen indenfor 5 hverdage, men i ferieperioden bliver den længere. Derfor har vi valgt at alle der bestiller i Arbejdsglædeshoppen får en sommergave sammen med alle varer bestilt fra i dag til 27. juli – og så håber vi det er til at leve med den længere leveringstid.

52 glade mandageFor at få din gave, skal blot lave en bestilling i Arbejdsglædeshoppen, så modtager du sammen med din bekræftelse et link hvor du kan downloade vores nyeste bog ’52 glade mandage’ i pdf-version.

Hvis du bestiller i Arbejdsglædeshoppen fredag den 3. juli eller senere, vil varerne blive afsendt tirsdag den 28. juli. Varer bestilt inden 4. juli ekspederes indenfor 5 hverdage – men du får selvfølgelig stadig din sommergave.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar