Vi holder sommerferie

Vi holder ferie!Første halvdel af året har været forrygende og vi har haft travlt! Indtil videre i år har næsten 6.400 mennesker hørt vores budskab om arbejdglæde ved et foredrag eller en workshop i Danmark eller i udlandet. Knap 350 glade deltagere var med på årets brag af en konference Arbejdsglæde Live! 2015, vores seneste skud på bogstammen 52 Glade Mandage er indtil videre i år læst af 600 mennesker og vores første internationale Woohoo Academy havde deltagere fra 7 forskellige lande. Det er intet mindre end fantastisk!

Vi udnytter den stille sommerperiode til at lade batterierne op igen, så vi kan tage fat på det der allerede nu ser ud til at blive et spændende og travlt efterår. Mens vi er væk passer vores glade callcenter hovedtelefonen og vi er tilbage på kontoret klar til at svare mails fra den 27. juli.

Mens vi er væk kan du deltage i vores årlige sommerkonkurrence DM i Out of Office og hente masser af inspiration til arbejdsglæden på vores blog.

Hav en forrygende sommer – god ferie!

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

Skriv en kommentar