Uventet venlighed, lige dér!

Wow hvor blev jeg lige glad! Jeg elsker at på breve/kort med posten – altså på den gode gammeldags måde. Og i dag var der et postkort til mig – juhuuu!!!
Postkortet var lavet af et billede af mig der holder foredrag – så det kan man da kalde et personligt kort. Og så oven i købet med en rigtig god besked. Det handler om uventet venlighed :o) På kortet stod det bl.a.:

Hej Arlette
Tak for foredraget i Horsens. Jeg har virkelig forsøgt at være en god kollega i dag. Havde bl.a. taget en lille gave med til en kollega, der er sød til at hjælpe mig. Senere på dagen fortalte han mig, at hans dag bare havde været super pga. min overraskelse. Håber at det smitter af på de øvrige…

Tusind tak for postkortet Susanne, og tak fordi du ville dele din historie med os. ‘Uventet venlighed’ påvirker arbejdsglæden i den positive retning. Den du gør noget rart og overraskende for, bliver naturligvis glad. Men ifølge forskningen bliver du også selv gladere af at gøre andre glade!!! Og ud over du og din kollega blev glade, er jeg nu også glad. Tusind tak!

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar