Morgenbrød og morgenhår

Morgenbrød og morgenhår

Tidligere på året holdt jeg arbejdsglædeforedrag på et lederseminar hos SKAT i Ribe. I foredraget fortalte jeg hvor glade vi bliver, hvis vi bliver glædeligt overrasket af vores kolleger (eller chefen). Det blev 7 afdelingsledere fra SKAT Kundecenter Person i Ribe så inspireret af, at de besluttede at gøre noget.

Og de er morgenfriske hos SKAT i Ribe…De besluttede sig for at møde alle medarbejdere med morgenkram og morgenmad. Faktisk fik de 7 afdelingsledere også selskab af deres direktør, som ikke ville gå glip af den oplevelse, for som han sagde – ”det er jo once in a lifetime!”.
Dagen de valgte, var præcis den dag hvor SKAT begyndte at udsende årsopgørelserne for 2010. Det er den allertravleste periode på hele året og medarbejderne knokler for at hjælpe kunderne. Og specielt fordi denne dag er ekstraordinær travl, skulle det være her de ville gøre lidt ekstra for deres medarbejdere.

Mette Bøge Henriksen fra SKAT fortæller:

Iklædt nattøj og morgenhår tog vi imod de første medarbejdere ca. kl. 7. De blev modtaget med knus og rundstykker. Efterhånden som morgenen skred fremad og folk ankom mere og mere samlet, udviklede forhallen sig til en hel lille café. I stedet for at tage rundstykker og kaffe med op til sin plads, satte folk sig i sofagrupperne og fik en hyggelig morgensnak.

Reaktionerne var ret forskellige – nogen tabte helt mælet, andre var straks med på nogle hurtige kommentarer og nogle få vidste slet ikke hvor de skulle gøre af sig selv. Ikke alle er lige til knus og kram fra morgenstunden – og da slet ikke fra deres afdelingsledere :-) Men fælles for alle var, at overraskelsen blev modtaget med smil og glade miner.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar