Mandagstip: Tag et smil :-)

Rent hypotetisk kunne det ske at du en dag virkelig får brug for et smil, men der er ingen kolleger i nærheden… Hvad gør du? Vi har fået denne super idé fra en glad kunde (Post Danmark) som har hængt et ark op med gratis smil – lige til at tage med :o)
Så dagens mandagstip er: Lav jeres egen version, hæng den op på arbejdspladsen eller måske i det lokale supermarked – eller hvorfor ikke begge steder…

Hav en fantastisk – og glad – dag!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar