Kan du købe arbejdsglæde?

JA! det kan du – for vi har netop åbnet Arbejdsglædeshoppen, en online butik med masser af sjove, praktiske ting, som du kan bruge til at skabe mere arbejdsglæde. Du kan finde bøger, plakater, spil, kaffekrus, glade notesblokke, kuglepenne og meget andet.

Det er super enkelt at handle – du betaler med faktura (eller med EAN-nummer, hvis I har sådan et) og du har varerne efter max. 5 arbejdsdage.

Besøg Arbejdsglædeshoppen og se om der er noget du kan bruge, til at skabe mere arbejdsglæde for dig, dine kolleger og naturligvis din chef :o)

Rigtig god weekend!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar