Månedens glade arbejdsplads: Lector

Mange virksomheder er enige med os i at arbejdsglæde lønner sig, men kun få har virkelig arbejdet med arbejdsglæden på et strategisk plan. Det har Lector!

Hos Lector ved de at arbejdsglæde er vigtig for virksomhedens succes (læs: bundlinje) og vigtig for den enkelte medarbejder. De har skabt et arbejdsglædemanifest med 17 paragrafer, og vægter dem meget højt, så højt at de bruger dem hver dag – i ALT hvad de foretager sig.


Mange virksomheder vil gerne fremme arbejdsglæden, men har for travlt til at de synes de kan gøre noget ved det. Og det er en kæmpe fejl! Når der er travlhed er det vigtigere end nogensinde af afsætte tid til arbejdsglæden:

– tid til at visualisere nogle af de mange gode resultater I skaber hver dag
– tid til at skabe bedre relationer imellem medarbejdere, samarbejdspartnere, leverandører, kunder, borgere, patienter osv.

Vi vil gerne fremhæve Lector som et godt eksempel, på en virksomhed der virkelig comitter sig til arbejdsglæden. De gør nogle super fede ting for arbejdsglæden – og det der er mest sejt er at de ikke giver op – de bliver ved! Tag lige et kig på deres hjemmeside, hvor arbejdsglæden er en af deres overskrifter. Vi er stolte af at samarbejde med jer!

 

Af og til blogger vi om en virksomhed der gør noget for arbejdsglæden. En virksomhed som inddrager arbejdsglæden i alt hvad de gør – på alle niveauer. Hvis du mener at din arbejdsplads kan inspirere andre, må du meget gerne sende en mail til info@arbejdsglaedenu.dk med jeres historie. Måske bliver I valgt til næste måneds glade arbejdsplads :-)  

 

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar