Mandagstip: Denne uge et tip fra en glad kunde

Vi har fået dette mandagstip fra Caroline (Tak for det):

Smil det smitter :-) Ja og så er det ikke engang løgn. Det smitter helt vildt meget! Og nogle gange er det bare et smil vi har brug for – det lyder jo såre simpelt, og det er det også! Problemet er bare at vi i vores travle hverdag af og til glemmer at smile til vores kolleger . Det kan DU gøre noget ved.

Denne uges mandagstip kan hjælpe os med at smile mere til hinanden. Du smiler sikkert allerede når du ser den søde smiley-hoppebold og så kan du tilmed give en kollega et smiley-klistermærke, så de har smilet med sig resten af dagen.  Det kræver ikke så meget… Her kan du se hvad Caroline har gjort:

  • Købt en smiley hoppebold
  • Købt en rulle smiley klistermærker
  • Skrevet og printet “reglerne”
  • Sat det hele op et synligt sted

Husk at du ikke skal lade Smiley-hoppebolden stå længe. Sæt den frem en enkelt dag eller en uge (max) og tag den så væk igen. I kan altid finde den frem efter nogle måneder igen. Rigtig god fornøjelse med projektet :-)

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar