Fakta – Det er sund fornuft at fejre!

Fakta – Det er sund fornuft at fejre!

Fakta på Ordrupvej i Charlottenlund, er kåret til Danmarks bedste Fakta-butik. Og man må sige at de har forstået det med arbejdsglæde i Fakta. Man skal nemlig huske at fejre sine sejre!!!

Mange virksomheder glemmer at fejre deres sejre – ja glemmer måske nogle gange helt at de faktisk hver eneste dag skaber super gode resultater. Det mener vi er en kæmpe fejl, det er nemlig en kæmpe motivationsfaktor at få ros. Der er mange måder at rose på og mange måder at fejre på.

Fakta i Charlottenlund har valgt at fejre kåringen med at sende ALLE medarbejdere på en oplevelsestur til London. De rejser fredag-lørdag, om mens de allesammen er væk bliver butikken passet af….hele den øverste ledelse. Ja, det er god nok! Med den øverste direktør i spidsen skal ledelsen i medarbejdernes fravær sørge for god service og friske varer på hylder. Der er god arbejdsglæde-stil :-)

Vi vil så gerne have at I bliver her lidt længere… Har I fejret en sejr eller gode resultater hos jer? Vi glæder os til at læse jeres kommentarer :o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar