Mandagstip: Beslut dig for at være glad :o)

Start ugen positivt – beslut dig for at være glad :o)

Det lyder da umiddelbart ret nemt ik’? Og så er det drøn effektivt! Det er godt for dig selv som menneske, godt for dine omgivelser og så er det tilmed godt for arbejdsglæden.

Hvad kan du gøre for at starte denne uge som glad?  Du har allerede besluttet dig for at være glad og det er det vigtigste første skridt. Så nu du er i gang, kan du lige så godt sprede lidt arbejdsglæde på arbejdspladsen. Og rent faktisk er det den bedste glæde at gøre andre glade.

SÅ det er vel det man kan kalde en win-win situation ;oD


Der er mange måder at sprede arbejdsglæde på. Her nogle simple eksempler:

1. Start med et hjerteligt godmorgen til dine kolleger

2. Giv i løbet af dagen en kollega ros

3. Overrask en kollega positivt

4. Hjælp en kollega

5. Sørg for at have det sjovt

Forskning viser at positive mennesker bl.a. har højere livskvalitet, lever længere, er bedre til deres arbejde og har et bedre socialt liv.

Så der er da bare at springe ud som glad – du vil ikke fortryde det.

Hav en fantastisk glad uge :o)

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

2 kommentarer

  1. Jeg synes også det er på sin plads at huske folk på at smile og grine hver dag. Det er kroppens naturlige måde at komme af med megen stress og mange spændinger :-)
    God mandag.

Skriv en kommentar