Hvem vil du gerne opleve som taler på Arbejdsglæde Live! 2011 konferencen?

Arbejdsglæde Live! 2011 konference

Vi er godt i gang med at forberede 2011-udgaven af Arbejdsglæde Live!, vores årlige konference om arbejdsglæde. Sidste gang (20. maj i år) kunne 350 ledere, HR-folk og andre arbejdsglæde-fans opleve Lars Kolind, Alfred Josefsen, rockstjernen Noam Halby, Zappos’ Cruise Ship Captain Jamie Naughton, konferencier Jens Gaardbo og mange andre. (Find slides, videoer, billeder og andet materiale fra Arbejdsglæde Live! 2010 konferencen her)

Næste år ligger konferencen den 26. maj i København og vi har allerede lavet aftale med de her fantastiske talere:

 • Cathy Busani, adm. dir. i det engelske firma Happy.
 • Peter Mikkelsen, tidligere verdens bedste fodbolddommer, nu personalechef i Fona.
 • Steve Shapiro, forfatter til bl.a. Goal-Free Living og Personality Poker.
 • Mogens Nørgaard, adm. dir. i IT-firmaet Miracle.
 • Thyra Frank, den landskendte leder af plejehjemmet Lotte.

Vi har stadig plads til 4-5 talere mere på programmet – så hvem vil DU rigtig gerne opleve på dagen? Eller er der et tema, du rigtig gerne vil have taget op?

Skriv dine forslag til talere eller emner i en kommentar herunder – vi glæder os til at høre din mening!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

14 kommentarer

 1. Hej

  Jeg kan deværre ikke deltage da konferencen altid ligger på min datters fødselsdag :0(

  Men når det er sagt, vil jeg varmt anbefale at I overvejer at få tidligere jægersoldat Carsten Mørch til at komme med et indlæg. Jeg har oplevet ham et par gange, og hver gang har han virkelig flyttet den måde jeg har levet mit liv på.

  Han er MEGET karismatisk!

  God konference til jer alle.

 2. – Thyra Frank (har hørt hun er for sej!)
  – Steve Shapiro (en af verdens bedste trænere!)

  Glad dag :-)

  Rikke

 3. Måtte jeg foreslå Karen-Marie Lillelund som foredragsholder – har hørt hende holde foredrag i firmaregi, og udover at hun har mange gode points omkring kommunikation og arbejdsglæde, så kan hun altså få folk til at grine, så de er ved at falde ned af stolen.
  Mvh
  Pernille

 4. Jeg vil rigtig gerne høre Henrik Krogh igen, om Langtidsfriske. Ham bliver jeg aldrig træt af at høre på.

 5. Jeg ønsker at høre et eksempel fra en virksomhed af en god størrelse – altså over 500 ansatte, hvor alle formår at holde fast i arbejdsglæden og positiviteten.
  Hvad gør de? Hvordan får de alle med? Og hvordan undgår de at falde tilbage til “plejer”?

 6. Jeg har oplevet Lars Mogensen (se http://www.conflict.dk/) holde foredrag for min arbejdsplads hvor temaet for vores pædagogiske døgn var “Det der virker” og det var helt fantastisk. Jeg ved ikke, om I kan bruge det, han kan til noget, men en god foredragsholder er han i hvert fald.

  I samme døgn hørte vi også Ulrich Wilbek og han var også meget inspirerende at høre på.

 7. Jeg kunne godt tænke mig at høre Ulf Pilgaard eller Lisbeth Dahl.
  Ulf fordi han går til eksamen – hver gang han går på scenen, i et langt og oplevelsesrigt liv på samme scene – der må være dage man skal overvinde sig selv, og dage hvor man måske er svær at omgås, fordi man ikke lige har “lyst” den dag – det kunne være spændende at høre, hvordan man overvinder dette og kommer og giver os – publikum- noget med hjem alligevel !

  Lisbeth – fordi hun er energisk, smittende, kreativ og dejlig og så har hun altid en indfaldsvinkel til tingene, der er helt nede på jorden !

  håber I kan bruge dette !

 8. Arne Nielsson kunne være et godt bud … han udstråler i den grad energi og glæde ved tilværelsen … og formår at få lytteren til at indse, at selv hverdagens små sejre er værd at fejre … :o) …

 9. Møde/foredrag om: Unge (mellem 25 og 24 år) – unge som målgruppe for de tiltag, vi på arbejdspladserne sætter i værk – unge som arbejdstagere – kommunikation til unge – udfordringer ift. tidligere.
  Jeg har engang i Sund By regi hørt et indlæg om unge v/Marie Therese Hoppe fra Institut for Fremtidsforskning – og i andet regi v/Vivica Urvits fra “Det Gule Hus” i Stockholm, hun er antropolog og har forsket i unge og kommunikation, stort spænd mellem fysisk og psykisk alder – og jeg fik dengang værdifulde guldkorn med hjem – siden dengang er der sikkert mange andre, der har “kloget” sig på unge-området – (gåde fra Vivica: Hvad er ligheden mellem Jesus og ungdommen idag? – Jo, ser du, de bliver boende hjemme, og hvis de laver noget, er det er mirakel!).

 10. Hej Projekt Arbejdsglæde.

  Tak for invitationen til at komme med et bud på talere, som jeg fluks vil benytte mig af. Da jeg ser latteren i vores hverdag som et vigtigt element vi næsten har glemt, vil jeg gerne foreslå Dr. Madan Kataria, ham der startede latteryoagen.

  Har også netop oplevet Connie Svendsen med hendes “det lille ekstra” og hold da op hvilket godt grin hun leverer, tårerne trillede ned ad mine kinder – men budskabet er rent i top. Hun har dog nok brug for mere end 20 min. http://www.atturdelivet.dk

  Hilsen Pia

 11. Han har sat ledelse på dagsorden og dermed også arbejdsglæde idet han siger” du har de medarbejder du fortjener”.

Skriv en kommentar