Konkurrence: Hvad er jeres bedste arbejdsglædetiltag?

Jeres arbejdsglædetiltag -resultat af konkurrence: Fortæl os om jeres arbejdsglædetiltag

Konkurrence: Hvad er jeres bedste arbejdsglædetiltag?

Velliv Foreningen står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag som i år ligger tirsdag d. 10. oktober. Hvis I ikke allerede har lavet planer for dagen (eller måske hele uge 41), opfordrer vi jer til at sætte et initiativ i gang, der vil påvirke jeres arbejdsglæde positivt.

Vi har derfor denne konkurrence, hvor vi vil høre om jeres planer for arbejdet med arbejdsglæden. Hvad gør I (eller har I gjort) for arbejdsglæden? Hvilke tiltag/initiativer har I sat i søen, som har haft en positiv effekt på så mange af jeres kolleger som muligt.

Hvad skal I gøre for at være med i konkurrencen?

Udfyld nedenstående formular, hvor du beskriver jeres arbejdsglædetiltag. Fortæl også hvad der fungerede godt, og hvilke udfordringer det evt. gav.

Hvad kan I vinde?

Vi er i gavehumør, så der vil være mulighed for at vinde en lille præmie. Vi vil trække lod, blandt alle indsendte arbejdsglædetiltag, og finde den heldige vinder af bogen ’52 Glade Mandage’ samt vores ‘Kort til arbejdsglæden‘ spil. Begge, som forhåbentlig kan hjælpe jer med fremadrettet at have fokus på arbejdsglæden :-)

Konkurrencen løber til og med uge 41/2023, og vinderen trækkes i uge 42.

Det med småt

Ved at dele jeres arbejdsglædetiltag, giver du os (Arbejdsglæde nu) ret til at benytte det på vores blog og sociale medier, så vi kan dele den gode idé med endnu flere. I kan naturligvis være anonyme, bare vi må dele jeres arbejdsglædetiltag.

Vinderen vil få direkte besked via e-mail.

Alle kan deltage, men vi forbeholder os retten til udelukkende at sende præmien til adresser i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne).

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar