Arbejdsglædekonferencen var en succes

Arbejdsglædekonferencen var en succes

Hvor havde vi bare en fantastisk dag i torsdags, da vi afholdte Arbejdsglæde Live! 2023 konferencen i de smukke lokaler på Marketenderiet. Der var virkelig god stemning hele dagen, og vi betragter så afgjort konferencen som en succes. De evalueringer vi har fået viser heldigvis det samme. På en skala fra 1-5 (hvor 5 er det bedste) giver 81% konferencen karakteren 5 (rigtig god) og de sidste 19% giver karakteren 4 (god). Det er vi meget stolte af!

Mikael Kamber var konferencier, og som altid var han med sin gode energi og positive væsen, en af hovedårsagerne til at dagen forløb i den helt rigtige arbejdsglædeånd.

Talerne leverede også varen

De gav inspirerende historier og konkrete tips, som var lige til at kopiere. Uanset om de var eksperter eller var med som en case story, kunne deltagerne tage noget med fra deres indlæg. Vi håber rigtig meget, at det bliver til en masse initiativer rundt omkring på danske arbejdspladser.

De fleste af konferencens talere

Vinder af Elis gavekort

Pia fra Region Midtjylland var den heldige vinder af 6 måneders gavekort til Elis arbejdsglædemåtte-service. Arbejdsglædemåtterne har alle forskellige budskaber om arbejdsglæde, og vi håber at de kan være med til at skabe fokus på de små ting i hverdagen, som spreder arbejdsglæde.

Pia fra Region Midtjylland får overrakt gavekort af Christa fra Elis

Vi gør det igen i 2024

Det har været et stort arbejde at planlægge dagen, men det har så absolut været det hele værd – og mere til! Og som Mikael Kamber også nævnte på scenen i torsdags, er beslutningen allerede taget :-) vi gør det igen til næste år!

Konferencen er ikke som andre konferencer. Målet med dagen er, at videregive brugbar ekspertviden samt gode fif fra case virksomheder, der har gjort noget for arbejdsglæden – noget der har virket!

Vi håber at se dig og nogle kolleger på Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen i 2024, så I (som arbejdsglædeambassadører) kommer hjem med en masse god inspiration og energien til at gøre noget for arbejdsglæden. Sæt allerede nu et stort X i kalenderen d. 16. maj 2024 – del gerne budskabet i dit netværk.

Relaterede artikler:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar