Arbejdsglædespillet – måske noget for jeres team?

Arbejdsglædespillet

Arbejdsglædespillet – måske noget for jeres team?

Vidste du at vi har udviklet et brætspil? Arbejdsglædespillet er et sjovt, enkelt brætspil som afdelinger, teams eller projektgrupper kan bruge til at skabe en konstruktiv dialog om arbejdsglæde.

Spillet simulerer en arbejdsdag, hvor deltagerne skal nå en vis mængde arbejde, samtidigt med at de bliver udsat for forstyrrelser og overraskelser, som de skal prøve at håndtere positivt, så de kan skabe arbejdsglæde for sig selv og medspillerne.

Arbejdsglædespillet
Arbejdsglædespillet er et brætspil der simulerer en arbejdsdag

Spillet kan spilles af op til 8 deltagere og det tager 90 minutter at spille det. Der kræves ingen særlig facilitator eller coach – teamet håndterer hele processen selv. Du kan købe spillet i Arbejdsglædeshoppen.

Her er nogle af de tilbagemeldinger vi har modtaget om spillet:

“Selv om vores afdeling har arbejdet sammen i årevis, lærte vi noget nyt om hinanden i løbet af spillet.”


“Spillet gav en meget interessant dialog i teamet om hvad der skaber og dræber arbejdsglæde. Virkelig givende”


“Vi har anvendt spillet nogle gange og vores erfaringer hermed er rigtig gode. De drøftelser mv som spillet afføder, har god værdi for os.”


“Arbejdsglædespillet er sjovt og lærerigt og en god ramme til at få en dialog om arbejdsglæde i gang. Inspireret af spillet, blev jeg flere gange mindet om, hvor vigtigt det er med klar og tydelig kommunikation. Og jeg fik gode idéer af de andre deltagere til hvordan man kan få puttet mere arbejdsglæde ind i hverdagen.”

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar