Mandagstip: Spørg til dine kollegers ferie/weekend

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Spørg til dine kollegers ferie/weekend

Arbejdsglæde handler især om de gode relationer mellem mennesker på arbejdspladsen. Det er svært at opnå gode relationer hvis man aldrig taler om andet end arbejde og de opgaver der skal løses, og de bedste oplevelser kommer selvsagt når snakken går og det er de gode oplevelser der bliver talt om.

For at snakken over frokosten ikke skal ende med brok om vejret, politik eller prisstigninger, vil vi opfordre dig til at afprøve dette mandagstip i stedet.

Det går ganske enkelt ud på at spørge en kollega om hvordan deres ferie eller weekend har været. Hvad var det bedste de oplevede på ferien – eller weekenden? Når vi genfortæller positive oplevelser, så genskaber vi de positive følelser der var forbundet med oplevelserne.

Spørg på et tidspunkt, hvor du har tid til oprigtigt at lytte til svaret. Måske det sker over jeres frokost eller en fælles kaffepause.

Rigtig god fornøjelse med at lære din kollega lidt bedre at kende.


Vores mandagstips er forholdsvis enkle ting, du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget kan du endda gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv gerne en kommentar herunder og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar