Dårlige dage på jobbet

Dårlige dage på jobbet - Photo by Hirurg, Getty Images Signature

Dårlige dage på jobbet

Hvad er det – helt konkret – der giver os dårlige dage på jobbet? Tilbage i 2015 gennemførte vi en dansk undersøgelse om, hvad der giver os dårlige dage på arbejdet. I 2018 gentog vi undersøgelsen med internationalt fokus, hvor vi spurgte om hvad der gør arbejdsdagen god.

Vi er nu i 2022, og vi vil rigtig gerne vide hvordan det står til på de danske arbejdspladser. Mange af os har oplevet store forandringer i den måde vi arbejder på, nogle har mulighed for hjemmearbejde – andre har ikke. Der er ingen tvivl om at vi under pandemien, har fået fokus på vigtigheden af work-life-balance.

Derfor gentager vi undersøgelsen – denne gang er vi så heldige, at Jobindex også deler den i deres netværk. Jo flere besvarelser vi får, des mere retvisende billede får vi. Du er meget velkommen til at dele undersøgelsen, så vi når ud til så mange som overhovedet muligt – på forhånd tak.

Når undersøgelsen er afsluttet, deler vi naturligvis resultatet med jer. her på siden og på Jobindex.dk. Hvis du er interesseret i at se resultaterne fra de tidligere undersøgelser, kan du finde dem her (2015) og den internationale med fokus på gode dage her (2018).

Vi bliver vi rigtig glade, hvis du vil give os din mening i formularen nedenfor.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar