Sommertilbud i Arbejdsglædeshoppen

Happy Hour fra 8 til 16 og Tak for din arbejdsglæde kortPhoto Arbejdsglæde nu
Photo Arbejdsglæde nu

Sommertilbud i Arbejdsglædeshoppen

Sommeren står for døren, og det betyder også sommerferie for mange – skønt! Har du fundet din sommerferielæsning frem? Hvis du har lyst til at blive lidt klogere på hvad arbejdsglæde er og hvordan du kan få – og sprede – mere arbejdsglæde? Så har vi et godt sommertilbud til dig i Arbejdsglædeshoppen.

Frem til og med juli måned modtager du en ekstra lille gave når du køber bogen Happy Hour fra 8 til 16dansk eller engelsk. Sammen med din bestilling vedlægger vi 100 små “Tak for din arbejdsglæde” kort, så det bliver endnu nemmere for dig at sprede lidt arbejdsglæde omkring dig.

Du vælger selv om kortene skal være på dansk eller engelsk, blot skriv en kommentar hvis du ønsker kortene på engelsk. Bestiller du Happy Hour bogen, kommer de med i din bestilling uden ekstra beregning – værdi for kortene er 100 kr ex. moms. Tilbuddet gælder til og med juli måned ud.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar