Kender du vores YouTube kanal?

Ny YouTube kanal med masser af indhold

Kender du vores YouTube kanal?

I løbet af årene har vi optaget rigtig mange videoer, bl.a. fra vores årlige konferencer Arbejdsglæde Live! For nyligt har vi flyttet alle videoerne til YouTube, og selvom kanalen er ny på YouTube, finder du over 90 forskellige videoer allerede – så vi lover dig der er masser af inspiration at finde. Du kan hjælpe os ved at abonnere på kanalen og synes godt om dine favoritvideoer. Tak 

Du kan bl.a. se (eller gense) denne video med de 5 største myter om arbejdsglæde som Alexander Kjerulf talte om tilbage fra Arbejdsglæde Live! 2013.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med. .

Skriv en kommentar