Kender du vores YouTube kanal?

Ny YouTube kanal med masser af indhold

Kender du vores YouTube kanal?

I løbet af årene har vi optaget rigtig mange videoer, bl.a. fra vores årlige konferencer Arbejdsglæde Live! – vi kalder det for ArbejdsglædeTV. For nyligt har vi flyttet alle videoerne til YouTube, og selvom vores YouTube kanal er relativ ny, finder du over 90 forskellige videoer allerede – så vi lover dig der er masser af inspiration at finde. Du kan hjælpe os ved at abonnere på kanalen og synes godt om dine favoritvideoer. Tak 

I vores YouTube kanal kan du bl.a. se (eller gense) denne video med de 5 største myter om arbejdsglæde som Alexander Kjerulf talte om tilbage fra Arbejdsglæde Live! 2013.

Alexander Kjerulf: De 5 største myter om arbejdsglæde

Hjælp os med at udbrede kendskabet

Du kan hjælpe os ved at abonnere på YouTube kanalen og synes godt om dine favoritvideoer. Måske du finder nogle af videoerne så inspirerende, at du endda kan have lyst til at dele dem? Tak.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar