Nyt post COVID-19 foredrag

Nyt_foredrag_AB_20130921-41
Photo Arbejdsglæde nu

Nyt post COVID-19 foredrag

Fra i dag sker en udfasning af nogle af de mange restriktioner der har været i Danmark under corona-pandemien. Vores hverdag, som vi kender den, kommer stille og roligt tilbage.

Det betyder også, at mange arbejdspladser kan starte arbejdet, med at komme tilbage på  fuld styrke – specielt efter sommerferien. De fleste af os glæder os til at møde kollegerne, og igen få mulighed for at pleje de gode relationer ansigt til ansigt.

Intet er som før

Men intet er som før marts 2020. Vi vil møde ind til en anderledes hverdag, end den vi forlod. Der vil være forholdsregler, restriktioner og måske flere nye rutiner som skal blive til nye vaner. Uanset om alle er vaccinerede eller ej, vil være mulighed for, at I fortsat vil være færre kolleger på job ad gangen, frokosten skal spises i hold , I vil sikkert have flere videomøder end før, osv. De undersøgelser der indtil videre er lavet, viser at langt de fleste virksomheder vil have en fremtid med et mix af medarbejdere på arbejdspladsen, delvist hjemmearbejde og faste hybrid-medarbejdere.

Spørgsmålet er ikke kun:
“Hvornår er vi alle tilbage?”, men også “Hvordan gør vi?”

Så… Hvordan kan vi genfinde arbejdsglæden, når vi kommer tilbage? Og her er der en masse aspekter vi skal være opmærksomme på. Vi skal genfinde de gode relationer, have respekt for hinanden og hinandens forskellige grænser,  vi skal tale om de nye forholdsregler og naturligvis også tale om hvad vi har lært under pandemien.

I Arbejdsglæde nu, har vi sammensat et foredrag om arbejdsglæde efter nedlukningen, med fokus på hvad vi specielt skal være opmærksomme på, når vi er tilbage. Spørgsmålet er ikke kun: ”Hvornår er vi alle tilbage” men også ”Hvordan gør vi”. Arbejdsglæde smitter, og vi har alle et ansvar for arbejdsglæden, derfor er det vigtigt at få emnet på dagsordenen. Foredraget vil indeholde resultater fra de nyeste undersøgelser omkring hvordan COVID-19 har påvirket os, og der vil naturligvis være konkrete tips til, hvad I hver for sig – og sammen – kan gøre, for at få en god opstart med arbejdsglæde.

Læs mere om vores foredrag her

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar