Nyhed: Åbent arbejdsglædeambassadør kursus

Nyhed: Åbent arbejdsglædeambassadør kursus

Som noget helt nyt vil vi tilbyde åbne kurser for dig der vil øge din egen arbejdsglæde og gøre en forskel på din arbejdsplads. Måske er du i forvejen tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller trivselsambassadør, men det kan også bare være at du brænder for emnet. Som arbejdsglædeambassadør, er det ikke din opgave at gøre andre glade, men du har lyst til at at stå i spidsen for det fremadrettede arbejde med arbejdsglæden.

Derfor sætter vi fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger.  Naturligvis med en masse konkrete redskaber du kan bruge når du kommer tilbage på din arbejdsplads.

Om dagen

Vores kursus er baseret på den nyeste forskning og viden om arbejdsglæde. Det bliver inspirerende, sjovt, håndgribeligt og brugbart. I løbet af dagen veksler vi mellem oplæg, dialog, refleksionsøvelser og gruppearbejde.

Du vil som arbejdsglædeambassadør gå fra dagen med:

  • Ny viden og inspiration
  • Redskaber du kan bruge til at skabe mere arbejdsglæde
  • En idébank med arbejdsglædeinitiativer
  • En plan for hvad du vil gøre – både for din egen og dit teams arbejdsglæde
  • Energien til at skabe en endnu gladere afdeling/arbejdsplads

Pris

Arbejdsglædeambassadør kursus (1 dag) dkr. 4.800 ekskl. moms per deltager.

Prisen inkluderer:

  • 1-dags kursus
  • Morgenmad, frokost samt kaffe/the og vand hele dagen
  • Hand-outs med praktiske tips
  • Bogen “52 glade mandage”
  • Alle slides, videoer og materialer

Arbejdsglædeambassadør-kurset afholdes 20. november kl. 9-16 i København.
Find en uddybende beskrivelse af kurset, herunder de enkelte punkter på agendaen her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar