Ros hos IKEA

Ros hos IKEA

I sidste uge lavede jeg en workshop om “Ledelse med glæde” for alle lederne i IKEA Gentofte og det var en fantastisk oplevelse, IKEA har, ligesom alle andre virksomheder, problemer of udfordringer, men denne gruppe af 40 internationale ledere var helt med på ideen om, at de problemer bedst løses med arbejdsglæde.

Og mens jeg var der faldt jeg over deres rosevæg, som er fyldt med positiv feedback fra glade kunder til forskellige IKEA medarbejdere – printet ud og sat i glas og ramme. Sikke en god måde, at fejre medarbejdere der yder en god indsats.

Gør din arbejdsplads noget tilsvarende?

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar