Happy Wheel

Slå et slag for arbejdsglæden - spilleplakatI Arbejdsglædeshoppen kan man købe spilleplakaten “Slå et slag for arbejdsglæden”, som er en plakat du hænger et synligt sted i din afdeling eller måske i kantinen. På plakaten har vi samlet 12 ting du kan gøre for arbejdsglæden – din egen eller en kollegas .

Sammen med plakaten følger en 12-sidet terning i en pose, lige til at hænge op med en tegnestift eller magnet. Kommer du forbi plakaten, kan du slå med terningen og det nummer terningen viser, er din opgave for i dag. Slår du f.eks. “4” – skal du spørge en kollega om han/hun har brug for din hjælp i dag. Slår du “8” skal du gå en tur med kaffekanden, og høre om dine kollegaer vil have fyldt op.

Spillet er ret enkelt og kan spilles af minimum 1 deltager – så der er ingen undskyldning ;-)

Alle opgaver er tænkt som en hjælp til hvordan du kan lave positive (uventede) overraskelser for dine kollegaer. Og hjerneforskning viser at vi bliver glade når der sker noget rart, men når det sker uden vi forventer det – bliver vi endnu mere glade!!

Morten, en af vores kunder, har lavet en super cool version af plakaten – han har lavet den om til et “Happy Wheel”. Hjulet hænger på deres personalegang, så når de går forbi kan de lige give hjulet et spin. Fantastisk måde at bruge plakaten på!! Tak fordi vi må dele idéen.

Se en video af “Happy Wheel”:

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar