Et lidt anderledes arbejdsglædetiltag

Mikkel fra Advice har skrevet til os og fortalt om et HELT FANTASTISK tiltag til arbejdsglæden de havde hos dem for nyligt. Han skriver:

Vi i Advice – en kommunikationsvirksomhed med 120 ansatte – havde for lidt tid siden besøg af Arlette fra Arbejdsglæde nu. Det medførte en masse god inspiration til at øge arbejdsglæden gennem store og små initiativer rundt om i huset. Flere blev mindet om at sige godmorgen – måske endda med øjenkontakt og berøring! Og flere huskede på at give positiv feedback lidt oftere end den typiske, uimponerede danske facon tilsiger.

En medarbejder var særligt inspireret af pointen om de gode og overraskende gerninger i hverdagen, som kan skabe stor glæde. Er disse gerninger ligefrem lidt skøre eller uventede, skader det bestemt heller ikke. Derfor fik hun overtalt sin leder til at finde et budget til at invitere alle ansatte til en arbejdsglædescafe en almindelig grå eftermiddag i oktober. Her ventede otte nuttede hundehvalpe af racen golden retriever – og dertil kaffe og overdådigt kagebord. Mange fik selv klappet en af de nuttede pelsbolde, og alle fik sig en på opleveren, og arrangementet var ”talk of the town” på arbejdspladsen. I tilgift lagde mange medarbejdere billeder på de sociale medier og bidrog til at tegne et mere alsidigt billede af en ellers strømlinet rådgivningsvirksomhed.

Og tænk en gang, vi har senere læst, at der er forskning, der dokumenterer, at nuttede dyr øger koncentration og performance. Så mon ikke, at investeringen betaler sig hjem?

Tak fordi vi må dele historien og billederne, Mikkel – det ser fantastisk ud.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

Skriv en kommentar