En FANTASTISK besked

Personalet på Nærum Apotek

Jeg har lige fået denne fantastiske besked fra Hanne Høje Jacobsen, der er souschef på Nærum Apotek:

Du kender mig ikke, men jeg har lyst til at dele en god historie med dig.

I 2009 hørte jeg dig for første gang på apoteksfarmaceutkongressen. Dengang var jeg forholdsvis nyuddannet og vidste ikke helt, hvad jeg skulle bruge de kommende 40 år på arbejdsmarkedet til.

Så hørte jeg dig tale om arbejdsglæde og tænkte: “Ja, det må da være pejlemærket!” Og det har det så været siden – både for mig selv og i mit arbejde som leder.

Jeg er souschef på Nærum Apotek. Jeg har været frontløber på apotekets strategi om at være apoteket, hvor du går gladere ud, end du kom ind. Det gælder både for vores kunder og samarbejdspartnere – og ikke mindst os selv.

I tirsdags var apoteket gennem det helt store kvalitetstjek med eksternt besøg. Ved den afsluttende feedback, hvor surveyerne fortæller, hvad de skriver i vores rapport, kommer denne kommentar:

“Så er der sådan noget, som jeg tror, vi aldrig har skrevet før. Men vi blev enige om, at der skulle stå at: ”Surveyteamet har iagttaget stor arbejdsglæde og engagement fra apotekets medarbejdere, og apotekets virksomhedsgrundlag afspejles i apotekets samlede opgaver.””

Det er da alt for sejt!

Tak for inspiration :)

Mange hilsner
Hanne

Hvor er det fantastisk, at de har fået skabt et apotek med så meget arbejdsglæde, at surveyerne som egentlig er der for at kontrollere noget helt andet, lægger mærke til det og påtaler det så positivt.

Det der giver mig arbejdsglæde er, når folk kan bruge vores budskab til noget – derfor betyder Hannes besked rigtig meget for mig.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar