Mandagstip: Ryd op

Mandagstip

Denne mandag handler om at rydde op. Det er ikke nødvendigvis den helt store rengøring du skal i gang med, men det helt sikkert at der roder et eller andet sted på din arbejdsplads – jeg kan i hvert fald godt finde et sted der roder på min :o)

Måske på dit skrivebord, på dit kontor, hos kollegerne, i tekøkkenet, på lageret eller lignende. Det kan være en ren fornøjelse at få ryddet op, at få smidt ting ud du ikke længere skal bruge og at få system og orden omkring dig. Du kan også rydde op i mails og i indbakken.

Det kan være en ren fornøjelse at få ryddet op, at få smidt ting ud du ikke længere skal bruge og at få system og orden omkring dig. Så brug lidt tid denne mandag på at rydde op. Og husk: Lidt har også ret.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar