Kend de 4 slags mening, der giver arbejdsglæde

Kend de 4 slags mening, der giver arbejdsglæde

Søren Filbert & Mikkel Hundborg: Mening og arbejdsglæde

Igen i år har Krifa gennemført en omfattende kortlægning af danskernes arbejdslyst i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og TNS Gallup. Undersøgelsen er i år blevet endnu mere finmasket og giver nu endnu flere svar på, hvad der reelt skaber mest arbejdslyst på de danske arbejdspladser.

Mening er den vigtigste faktor i arbejdslivet, og derfor har Krifa også gennemført en stor særskilt analyse af mening i arbejdslivet. Analysen tager greb om det lidt uhåndgribelige meningsbegreb og sætter ord og tal på, hvad mening er, og hvilke slags meninger, der giver mest arbejdslyst.

Søren Filbert, direktør i Krifa, og Mikkel Hundborg, der er en af hovedarkitekterne bag God Arbejdslyst-strategien, giver i denne video et indblik i arbejdslysten anno 2016 – og et bud på meningen med det hele.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar