Sommerferie i Arbejdsglædeshoppen

ArbejdsglædeshoppenSommerferien står for døren og det betyder også afslapning og ferie til os. Vi plejer at ekspedere bestillinger i Arbejdsglædeshoppen indenfor 5 hverdage, men i ferieperioden bliver leveringstiden længere.

Hvis du bestiller i Arbejdsglædeshoppen fredag den 1. juli eller senere, vil varerne blive afsendt mandag den 1. august. Derfor har vi valgt at alle der bestiller i Arbejdsglædeshoppen får en sommergave sammen med alle varer bestilt fra i dag til 31. juli – og så håber vi det er til at leve med den længere leveringstid.

52 glade mandageFor at få din gave, skal blot lave en bestilling i Arbejdsglædeshoppen, så modtager du sammen med din bekræftelse et link hvor du kan downloade vores bog ’52 glade mandage’ i pdf-version.

Varer bestilt inden 1. juli ekspederes indenfor 5 hverdage – men du får selvfølgelig stadig din sommergave.

 

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar