Mandagstip: Lær 3 nye ting om en kollega

Mandagstip

I denne uge kan du blive klogere på en kollega fra din afdeling/dit team. Det er ret enkelt – du skal gøre følgende: 

1

 Udvælg en kollega

2

Din mission er nu at tale med din kollega og finde ud af 3 ting du i forvejen ikke vidste om ham/hende. Det kan være viden om din kollegas faglige baggrund, uddannelse, fritidsinteresser eller lignende.

Lyder det svært? Nej, vel? Det er bare at finde dit bedste smil frem, og få besluttet dig for hvem af dine kolleger du først vil lære bedre at kende.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar