Firmajulegaver på en bedre måde

julegavefiat

Søndagsavisen har interviewet os om en undersøgelse der viser, at 1/3 af dem der får julegaver af arbejdspladsen ikke er tilfredse med dem. Hvad pokker handler det om? Man får en gave af firmaet – hvorfor er alle ikke bare glade for den?

Men hvad kan man gøre i stedet? Man kan købe julegaver til hinanden!

Det lokkede vi Fiat Finansiering til at prøve for 2 år siden. I videoen nedenfor fortæller Benny fra Fiat Finansiering hvordan det foregik. Alle trak et navn på en kollega, og skulle så købe en gave til den person (og fik selvfølgelig pengene refunderet af firmaet).

Vores gode venner fra Umbraco har lige prøvet det samme og syntes det fungerede fantastisk. Her kan du hvordan de gjorde.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

1 kommentar

Skriv en kommentar