SEB Pension viser hvordan man arbejder seriøst med arbejdsglæde

SEB Pension viser hvordan man arbejder seriøst med arbejdsglæde

Søren Lockwood: Arbejdsglæde i SEB Pension

Søren Lockwoods priotering er klokkeklar: Som adm. dir. i SEB Pension er hans allervigtigste prioritet at forbedre resultaterne og tjene flere penge. Og derfor har han valgt, at skabe en glad arbejdsplads, fordi han ved, at mere arbejdsglæde giver bedre resultater.

Helene Neergaard har været tovholder på SEB Pensions performance rejse med arbejdsglæde som en vigtig byggeklods. Hun vil fortælle hvordan de er lykkedes med at bruge arbejdsglæde til at øge både performance og kundetilfredshed.

Lær hvordan man kan skabe masser af arbejdsglæde selv på en meget konservativ finansiel arbejdsplads med masser af mørke jakkesæt og se hvordan man sætter arbejdsglæden i system, så det ikke bare løber ud i sandet, men rent faktisk bliver gennemført i organisationen.

I de her to underholdende og inspirerende videoer fra vores konference i 2015 fortæller Søren og Helene hvordan de har arbejdet målrettet og struktureret med at skabe en gladere arbejdsplads – med fantastiske resultater til følge.

Helene Neergård Hove: Arbejdsglæde i SEB Pension

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar