Mandagstip: Tal med en kollega som har det hårdt

Mandagstip

Er der en af dine kolleger som hænger lidt med næbbet? En der har det hårdt enten på jobbet eller derhjemme? En som har mistet arbejdsglæden lidt eller er ved at blive stresset?

Din mission i denne uge er at tale med den person. I behøver ikke nødvendigvis tale om de problemer vedkommende har (selv om det kan være fint), men du skal bare vise interesse for personen og bruge lidt tid sammen med vedkommende. Tag en kop kaffe sammen, spis frokost sammen, tag en snak hen over skrivebordet eller lignende.

Der sker ofte det at mennesker, som har det hårdt på jobbet, isolerer sig selv. De mister det overskud og energi der skal til for at være sammen med kollegerne. Men det er bare med til at gøre deres problemer værre fordi de nu står helt alene med dem.

Den tendens kan vi bryde ved at være ekstra opmærksomme på de kolleger som har det hårdt, og bruge tid sammen med dem.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar