Mandagstip: Sig tak

Mandagstip

Hvis du tænker efter, kan du med sikkerhed komme i tanke om en på jobbet der fortjener din tak. En kollega der har hjulpet dig, eller en du er blevet inspireret af, tænk på den sidste person der har lært dig noget nyt, måske kan du komme i tanke om en der har støttet dig eller en der fortjener tak for noget andet?

Hvem blandt dine kolleger (eller chefen) har gjort dit arbejdsliv sjovere, bedre eller lettere?

[quote align=”left” color=”#999999″]Tak![/quote] Find de mennesker du ikke har fået sagt ordentlig tak til – tak til dem personligt eller skriv et takkebrev.

Tak er et fantastisk lille ord, med stor magt. Gå ud og brug det, ganske enkelt.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

  1. Det er nemlig helt rigtig, hvordan et “lille” ord som tak kan bidrage til stolthed over sit arbejde, som igen bidrager til mere arbejdsglæde og arbejdsiver. Det er i hvert fald en erfaring, som jeg selv har gjort mig.
    Nu er jeg begyndt at gå ud i køkkenet hver gang det firma, der leverer vores mega lækre og sunde frokostordning kommer og gør klar til servering og sige tak for den frokost, som vi fik dagen før. Jeg ved jo, hvordan deres frokost igen bidrager til fornyet energi og glæde hos mine kollegaer HUSK AT SIGE TAK

Skriv en kommentar